Cosuri Cadou si Cadouri de Craciun

Dragilor,

Am intrat in linie dreapta, doar 24 de ore au mai ramas pana la lansarea Colectiei Cadouri de Craciun si Cosuri Cadou de Craciun 2011. Abundenta de cadouri  va satisface toate gusturile: Cadouri Exclusiviste, Cadouri Corporate, Cadouri VIP, Cosuri Cadou Gourmet.

Specialistii nostri lucreaza indelung la ultimele detalii astfel incat oferta noastra sa fie structurata si usor de inteles.

Veti regasi Cadouri de Lux sau Cadouri Corporate pe care le veti oferi cu usurinta unui CEO, CFO, Presedinte al Consilului de Administratie.

Oferta de Cosuri Cadou si Cadouri de Craciun este structurata pe 3 noi categorii:

  • Cosuri Cadou si Cadouri de Craciun pentru Level 1 al partenerilor de afaceri. Destinatarul Cadoului este de regula: CEO, Presedinte al Consilului de Administratie, Actionar, Director General
  • Cosuri Cadou si Cadouri de Craciun pentru Level 2: Destinatarul Cadoului este de regula Director HR, Sales, Purchasing, Legal.
  • Cosuri Cadou si Cadouri de Craciun pentru Level 3: Destinatarul Cadoului este de regula Asistant Manager, Persoana de contact in relatia cu compania dumneavoastra.

Atentia pe care o acordam clientilor nostri ne determina sa pariem pe o selectie riguroasa a produselor din Cadourile noastre.

Fiti cu ochii pe noi!

Life in a box of chocolate

 

Oferta noastra va fii publicata si aici: http://gourmetgift.ro/index.html