Selectati una dintre metodele de plata existente pe acesta platforma: prin ordin de plata in avans, plata cu cardul, plata ramburs.

– Prin ordin de plata in avans, in baza facturii fiscale emisa de unul dintre consultantii nostri dupa confirmarea comenzii dumneavoastra;

– Plata securizata cu cardul prin intermediul aplicatiei de plata, NETOPIA – mobilpay;

– Plata la livrare / Ramburs – pentru comenzi ce nu depasesc valoarea de 5000 RON (TVA inclus), conform legilor in vigoare din Romania. Costul serviciului de Plata Ramburs este de 5 RON (TVA inclus). Plata ramburs se poate inregistra doar prin TNT Romania si NEMO Express Curier.

Comenzile sosite pana la ora 14.00 cu optiunea de plata ramburs sau plata cu cardul prin intermediul aplicatiei NETOPIA – MobilPay vor fi expediate prin curier in 24 de ore, in cazul in care nu solicitati in mod expres livrarea la o alta data.

Exceptie fac comenzile inregistrate in zilele de sambata & duminica, sarbatori legale.

Acest magazin online se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si juridice din Romania sau rezidente in alte state.

Livrarea bunurilor se va face prin intermediul unei firme de curierat agreate de ambele parti. Totodata, bunurile pot fi ridicate personal de la depozitul nostru. Adresa este Strada Varful Cu Dor, 26, Depozitul Gourmet GIFT Constanta