Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea de ambalaje si produse specifice cadourilor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Termeni si conditii 

Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002

Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site – elemente de grafica web,imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Haute Cuisine S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C.Haute Cuisine S.R.L.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C.Haute Cuisine S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea ambalajelor cadou comandate, anuntarea ofertelor speciale etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. Haute Cuisine S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile, de aceea, S.C. Haute Cuisine S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. Haute Cuisine S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu orientativ.

S.C. Haute Cuisine S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Pentrucadouri.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Pentrucadouri.ro, este intre 24 si 72 ore de la confirmarea comenzii. Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim 2 zile lucratoare, sambata si duminica nu se fac livrari. La cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

Modalitati de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin curier rapid, in termenul de livrare agreat de comun acord cu dummneavoastra la efectuarea comenzii.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.pentrucadouri.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Constanta. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

telefon 0800.080.999

web www.anpc.gov.ro

Definitii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei www.pentrucadouri.ro. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pâna vineri intre orele 09:00-18:00.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si nu includ TVA (9% pentru produsele alimentare respectiv 19% pentru produsele non-alimentare).

Pentrucadouri.ro isi asuma dreptul ca in momentul epuizarii stocurilor sa poata inlocui produsele din oferta cu produse similare din punct de vedere calitativ, fara modificarea pretului acestora, doar cu acordul prealabil al Clientului.

Echipa Pentrucadouri