La mai bine de 2 ani de cand am lansat acest frumos proiect, putem spune ca ne-am maturizat si perfectionat alaturi de clientii nostri.

Fie ca vorbim de multinationale, institutii ale statului sau firme private dorim sa multumim in egala masura tuturor, indiferent de cosurile cadou achizitionate pe parcursul colaborarii noastre.

Si pentru ca nici anul acesta nu ne vom lasa colaboratorii la greu, sfidam criza si propunem 3 mari categorii de Idei de Cadouri Craciun:

Cosuri Cadou pentru orice buget si orice ocazie – aceste cadouri sunt accesibile tuturor celor care au bugete limitate dar nu vor sa faca rabat de la calitate

Cadouri business – aceste idei de cadouri corporate pot fi personalizate la cererea clientului. Serviciu este oferit in pretul final pentru comenzi mai mari de 5000 RON + TVA

Cosuri traditionale romanesti – aceste superbe cosuri cadou le puteti oferi atunci cand cautati idei de cadouri pentru straini.

Toate variantele de cosuri cadou mai sus prezentate le puteti gasi pe site-ul www.gourmetgift.ro, in diverse forme si ambalaje in functie de gusturi, preturi si destinatar.

Succese si excese,

Echipa pentrucadouri.ro