Avem placerea sa va prezentam un Cos Cadou Craciun pe care noi il intitulam “Life in a box of chocolate”

http://www.gourmetgift.ro/cadoul-57.html

In crearea produselor noastre,Jan Hedh si Maria Escalante, doi dintre cei mai renumiti maestri cicolatieri din lume, au pus toata pasiunea si cunoasterea pentru realizarea adevaratei ciocolate, adaugand o munca de migala si folosirea celor mai fine ingrediente naturale.
Maria a crescut printre plantatiile de cacao din Peru, putem spune ca “are cacao in sange”. Astazi este recunoscuta ca unul dintre ciocolatierii de top ai Suediei.
Jan este deja o legenda in domeniul patiseriei si ciocolateriei, fiind Maestru in ciocolata si autor cu experienta in acest domeniu. Dezvoltarea sa a inceput odata cu angajarea in imperiul Mazetti, din Malmo, iar de atunci a acumulat o experienta de peste 40 ani.
Ceea ce face ciocolata noastra atat de speciala este realizarea ei manual si cautarea in permanenta a celor mai bune ingrediente, atat in ceea ce priveste gustul final, cat si in ceea ce priveste aportul nutritional. Continuitatea este una din componentele pe care dorim sa le oferim clientilor nostri, si garantia ca ceea ce consuma est provenit in totalitate din autentica boaba de cacao. Din aceste ingrediente ia nastere un produs unic la nivel calitativ, al carui gust il vor aprecia in egala masura cei mici si cei mari. Ingredientele 100% naturale ale produselor noastre va vor face sa redescoperiti atat gustul autentic al ciocolatei, cat si beneficiile pe care aceasta le poate aduce vietii de zi cu zi: energie, vitalitate, memorie excelenta, tonus pozitiv.
Life in a box of chocolate!