In septembrie 2011, la implinirea unui an de la prima comanda onorata, reprezentantii magazinului online de Cadouri www.pentrucadouri.ro anunta diversificarea gamei de produse in vederea oferirii celor mai bune servicii de pe piata pentru sezonul sarbatorilor de iarna 2011-2012. Astfel, clientii corporate din Romania vor beneficia de o gama extinsa de Cadouri de Craciun si Cosuri Cadou de Craciun.

Varietatea produselor din oferta de Craciun acopera o paleta larga de nevoi, segmentate pe urmatoarele categorii: Cosuri Cadou Vip, Cosuri Cadou Gourmet, Cosuri Cadou pentru barbati, Cosuri Cadou pentru femei, Cadouri Exclusiviste, Cadouri Aniversare cat si Cadouri pentru copii.

Una din initiativele exclusive ale reprezentatilor magazinului online de Cadouri www.pentrucadouri.ro este sa ofere servicii complet personalizabile, construite pe nevoia fiecarui client in parte. Astfel, colaboratorii vor putea alege metoda de ambalare, timpul de livrare cat si adresa fiecarui beneficiar in parte.

Toti clientii corporate beneficiaza de serviciul “personal engraving” ce permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou oferit.

Cu astfel de servicii, segmentul de Cadouri online devine o piata accesibila fiecarei companii ce doreste sa ofere colaboratorilor, partenerilor de afaceri cat si angajatilor o experienta unica si un Cadou de Craciun 100% exclusivist.

HAUTE CUISINE SRL Romania – cu sediu administrativ in Constanta detine magazinul online de Cadouri www.pentrucadouri.ro prin intermediul caruia comercializeaza la nivel national Cadouri exclusiviste, Cadouri Corporate, Cosuri Cadou Craciun, Cosuri Cadou pentru Paste, Cosuri Cadou pentru barbati, Cadouri pentru femei, Cosuri Cadou Gourmet.